Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Καριέρα

Γίνε Μέλος του "Εγώ"

Τι πρέπει να προσφέρουμε;

Προσφέρουμε συναρπαστικές και πολύπλευρες δραστηριότητες σε ένα συλλογικό περιβάλλον. Είμαστε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και ταυτόχρονα κατασκευαστής. Αυτό φέρνει μαζί του εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, σύνθετες και προκλητικές εργασίες. Ταυτόχρονα, εσκεμμένα ξεχωρίζουμε από τους μαζικούς παραγωγούς. Και οι υπάλληλοί μας το εκτιμούν αυτό – στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διαχείριση.

Ενώνουμε με επιτυχία την καινοτομία με την παράδοση και τη μακρόχρονη εμπειρία. Ο μακροπρόθεσμος προσανατολισμός της εταιρείας μας παρέχει στους υπαλλήλους μας ασφάλεια, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε εργασίες μαζί με απόλαυση και ενθουσιασμό. Η προχωρημένη εκπαίδευση και η προσωπική ανάπτυξη είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί σε μια συλλογική μισθολογική σύμβαση και προσφέρει αμοιβές ανάλογα, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων διακοπών και Χριστουγέννων, καθώς και 30 ημέρες άδειας το χρόνο.

Μαθητεία: διαμορφώστε το μέλλον σας

Είστε έτοιμοι να τελειώσετε το σχολείο και θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας; «Τώρα η ζωή γίνεται σοβαρή!» Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται έτσι. Αλλά είναι διαφορετικά στο hisoon. Σας παρέχουμε ένα άτομο άμεσης επικοινωνίας την ημέρα που υποβάλετε αίτηση. Από την πρώτη κιόλας μέρα σας, θα έχετε διαθέσιμους έμπειρους εκπαιδευτές που θα προετοιμάσουν βέλτιστα ότι είστε η μετέπειτα καριέρα σας. Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να απολαμβάνετε τη δουλειά σας, η διασκέδαση δεν πρέπει να λείπει. Γι' αυτό θα γνωρίσετε τους άλλους εκπαιδευόμενους σε συλλογικές συναντήσεις και εκδηλώσεις. Η αποστολή μας είναι η εκπαίδευσή σας. Κάντε αίτηση τώρα και γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Πρακτική άσκηση και διπλές σπουδές

Υπάρχουν συνδυασμοί που απλά βγάζουν νόημα. Για παράδειγμα, κάνοντας έναν ιδανικό συνδυασμό επαγγελματικής πρακτικής και θεωρητικής γνώσης. Μπορείτε να το κάνετε μαζί μας!

Έχουμε συσσωρεύσει θετική εμπειρία με διπλά μαθήματα σπουδών για πολλά χρόνια. Σε αυτά συνεργαζόμαστε από την αρχή με πολλούς συνεργάτες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το πιστοποιητικό είναι πτυχίο Bachelor. ενώ το πιστοποιητικό του εμπορικού επιμελητηρίου είναι επίσης δυνατό σε ορισμένες συνεργατικές προσπάθειες. Υπάρχουν επίσης πολλές πρακτικές λειτουργίες στην εταιρεία. Πολλές τάξεις έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα και είναι πλέον πολύ καλά ενσωματωμένες στην εταιρεία. Η επιτυχία αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο: Για παράδειγμα, τώρα εργάζεστε σε εργασίες υψηλής ευθύνης ως μηχανικός έργου ή διευθυντής τμήματος.

Συνεργάτες μάρκετινγκ

Θα θέλατε να βάλετε τις γνώσεις σας από την προηγούμενη εμπειρία σας σε μεγαλύτερη κλίμακα; Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε ο κατάλληλος συνεργάτης για όσους είναι ειδικοί στο μάρκετινγκ στον τομέα, αφού σας ενσωματώνουμε σε υπάρχουσες ομάδες και σας αναθέτουμε σε ενδιαφέρουσες και απαιτητικές εργασίες, φυσικά με ευνοϊκά εισοδήματα.

Επικοινωνία

Δεν βρήκατε τη σωστή δουλειά ή δεν βρήκατε μια αγγελία εργασίας που να σας αρέσει; Στη συνέχεια, μη διστάσετε να μας στείλετε μια κερδοσκοπική αίτηση.

Τηλ: 86 (0) 731-85180718    e-mail:[προστασία μέσω email]